(riittävästi kommentteja kerrallaan)

 

 

-Vancouverissa on paljon vero varoilla tuettuja turisteja,joilla ei ole erityisen kivaa ja kaikki takuulla super masentuneita.

-Joo. Suomihiihtäjät hyvä jos pääsee maaliin ja mäkihyppääjät jos edes torniiin

-Entäpä jääkiekkoilijat! Ottakaa edes se pronssi, neidit! Taistelutahto taisi unohtua edelliselle vuosituhannelle.

- Niinpä niin, palikat! Minunkin rahoillani olette siellä lomailemassa!

- Ja jotkut eivät edes viitsi hiihtää maaliin, mokomat velliperseet!

-Parasta kuitenkin on se, että todellisia velliperseitä ovat ruotsalaiset. Niinku nyt jääkiekossa ja naisten kolmellakympillä nähtiin.

-Japanin rannikolla Chilestä lähtenyt tsunami on ehkä kolme senttiä korkea. Vedellä on voima, on.

-Hyvä kun kisat viimein päättyy. Näen jo painajaisia, joissa Tarja Halonen ylistää turkistarhaamisen iloja lätkäfinaalin pukuhuonekierroksella.

-Ronsseja tuli ja yks hoppea. Norjalla on toistakymmentä kultaa ja yhtä paljo hoppeita. Saman verran ihmisiä suurinpiirtein kummassaki maassa- On ne kovempia.

-Se ettei yhtää kultaa tullu onki pettymys. Toisaalta hyvä ettei ketään kullitettu. Sitä hahmoa oliski sitteh juhlittu ja laakeroitu joka jumalan lehessä.

-Jälleen kerran on uskomatonta, ettei yksikään norjalaisurheilija kärynnyt kiellettyjen aineiden käytöstä. Sikäläisen olympiakomitean, valmennusjohdon ja antidopingtoimikunnan yhteistyöstä pitäis suomalaisen ottaa oppia!

-Siis tosi hienoo, että norjalaisvalmentajan valvonnassa suomalaishiihtäjät limbosivat hulppeasti alle tavoitteiden!

-Mulla nousi vedet silmiin USA-Kanada -lätkämatsia katsoessa: Kanadalaispelaajillahan oli jussipaidat päällä. Duudsonit rulettaa!

-Duudsonit Afganistaniin.

- Duudsonit on kova juttu. Suomalaista äijäenergiaa täysin kansainvälisessä formaatissa. Ja tyypit puhuvat vielä loistavaa englantia.

-On se. On on. Kova on. Loistavaa formaliinia.

*