oho! ja mä kun luulin, etten mä ikinä osaa ladata kuvia tähän vuodatukseen. No no... tässä nyt kerralla piirros, joka on saanut aineksia niin Tarantinon "Inglorious Bastards" elokuvasta kuin erinäisistä piinaviikon seudun tapahtumista:

 

 

 

(otsikkouutisia ja niihin riittävästi kommentteja)

 

-Lapsi löytyi lumeen peitettynä, Turun Myllysilta ei ole vielä sortunut. Turvapaikkaa hakeneet mummot palautetaan Venäjälle ja Egyptiin.

-Kun kerran lapsia tekevät, pitäsivät niistä huolen kans. Pikkulapsi tarvitsee aikuisen lähelleen 24 tunnin ajan vuorokaudessa.

-Eikäkö joku pillereillä ja huumeilla murrosikänsä ja varhaisaikuisuutensa pehemman kerran sotkenu maho nahka haluaa äidiksi vaikka väkisin. Hoiteli lasta minuutin pari, peitti sitten kinokseen. Tuli sitten asiaa sossuun ja alkoon ja "...laps hankeen nukkui, unhoittui..."

-Masentunu lestaäiti jätti kahdeksannen synnytyksen jälkeen pikku-Jeremiaan "haikaroille": "Mä en jaksa enää!"

-Muuten olen sitä mieltä, että siltoja - kuten muitakin julkisia rakennelmia - pitäis ehdottomasti testata ampumalla niitä jäänmurtajilla, vetureilla, ohjusiskuilla. Niin ja ikiroutaa kymmenen vuoden ajaks! Sitten se mummojuttu. Ihan oikein, kotiin vaan. Hittojako tänne vanhoja kuttulänkkänöitä! Tyttö nuorena - kahvi kuumana, niihän sitä sanassakin sanotaan. Amen.

-Samaa mieltä. Yhden muumion sijaan sata tusinaa verran tatjanoita.

-Skippagurran kinkerit! Taas lähti reki luisuun!

-Niin lähti! Eikä ne onnettomat Turun tunarit saaneet sitä siltaa kuin vähän notkahtamaan.

-Vareksen esittäjä vaihtuu. Juha Veijonen sairastunut.

-Bondeja saa vaihtaa. Vares on Veijonen. Veijonen on Vares. Piste. Hoitakaa suomen paras näyttelijä työkuntoon!

-Näillä julkimoilla, oli ne sitten urheilijoita, muusikoita tai näyttelijöitä, käy helposti niin että kihahtaa. Eivät ole niin tyhmiä, etteikö tuota tajuaisi. Korkki auki ja klunk-klunk-terapialla alkuhoidot, jatkot sitten baaritiskillä etc. Tää on niin monesti nähty. eikö ne ikinä opi.

-Heh, muisteleppa vain Mika Myllylää. Että voikin olla säälittävä tapaus.

-Olen muutaman päivän lomalla jossain toisaalla, kenties jopa nettiyhteyden tavoittamattomissa?

-Onko tuo nyt muka joku uutinen.

-Ei tietenkään. Uutinen on jos mies puree koiraa.

-Parempi vaikka niin, että mies puree missiä.

-Niin, se että missi puree miestä, ei olisikaan mikään uutinen?

-Ei tietenkään. Missit ja mopsit ovat aina olleet samoissa lähtökuopissa viisautta ja fiksuutta jaettaessa.Vaikka on niissä mopseissa joitakin melko teräviäkin.

Ahtaajien lakko jatkuu jatkuu vaan.

-Kenraali Räty on satamasodan sankari! Kultaiset leijonaristit ruusukkeineen tälle mestarille! Näin täällä pitää toimia.

-Kyllä. Minkä kaverilta voi ottaa, se myös otetaan. Oma etu paras etu.

-Tässä mennään vielä pitkälle: Kenenkään kannata teettää saati tehä mittään. Jos jotain häätyy, tuodaan tekijät sieltä, missä niitä on.

-Marjanpoimijoita tuodaan jo etäämpää Aasiasta, miksipä ei rahtaajia ja ahtaajia. Mitäs niitä olikaan muita toimialoja. Myyjiä, siivoajia, rosvoja, poliiseja.

-Kyllä niitä Kiinassa riittää.. ja jos sieltä loppuu, Himalajan eteläpuolella, Intiassa, on lisää.

-Näin se globaali...

-No näin.

Victoria tulee sittenkin Suomeen!

-Tuskin se työttömyyttä poistaa.

-Miten nyt työttömyyden poistais. Olisiko se jonkun etu?

-Työ on rasite ja taakka, joka häiritsee oikeaa elämää.

-Niin on! Tehdään työnteko niin kalliiks ettei kenenkään kannata teettää töitä. Tehhään palvelut niin kalliiks, ettei niihin ole varaa kuin kuninkaallisilla, näillä daavideilla ja victorioilla.

-Mitäs sitten tehtäis jos ei töitä olis?

-Oltais vaikka kommunisteja.

-Ehkä vähän siistii viileetä!

-Jop jop.

-Kommunistit onkin siistejä ja viileitä ihmisiä. Muistellaanpa vain pilapiitäjä Karin kommunistihahmoa, resuista rantojen miestä.

-Ummehtunut ennakkoluuloisuus on hervottomasti hupaisampaa kuin tuskainen ja rajoittava tieto. Kari elää! Sirppi ja vasara rulettaa!

-Siten on! Karin jutut on yhä edelleen legendaarisia! Tämä känninen suomalaishahmo jota miliisit kannattelivat Leningradissa, kuvattuna takaapäin: huutaa: Dobryj Vetser! (oli tuohon aikaan 70-luvulla tunnettu venäjänkieöen - ja tietysti kommunistien tukema opetusohjelma).

Uutisista päivää.

-Mitä päivää? Yhdentekeviä uutisia. Ei kiinnosta. Ei edes se, jos ruotsalaispiirtäjä vääntäisi sikapossulle Brutuksen pään ja Eesaun jalat.

-Menkää lakkoon, valtakunnan työtätekevät!

-Vaihdetaan kansa. Työntekijät Kiinasta, hiihtäjät Norjasta.

-Idea tuokin, mutta huono.