Jyrki Katainen kyllä vetää neuvotteluja, mutta Eero Heinäluoma työntää.

Joukkoampumiset ovat johtaneet USA:ssa siihen, että monet hankkivat aseen itsepuolustusta varten.

Islannin Grimsvötn-tulivuoren syöksemä tuhkapilvi yltää tiistai-iltaan mennessä Etelä-Norjan ja Etelä-Ruotsin ylle. Etelä-Suomeen tuhkapilvi saattaa ylettyä ensi yön tai keskiviikon aikana.

Hakkarainen moitti lehdessä Helsingin torien olevan täynnä "neekeriukkoja" ja sanoi, että laittaisi pakolaiset tekemään metsätöitä.

HYVÄ HAKKARAINEN!! Ja älä sinä SOINI PULLISTELE!!! Pakolaiset kyykkyyn!!

Oliskohan nyt niin, että Sahurin lähtölaskenta on pian alkamassa

turistiviisumilla tulevia tyhjäntoimittajia jotka täällä hyödyntää suomen sosiaaliturvan porsaanreikiä. Ketkä muuten opettavat heitä tähän taitoon? Saavat helpommin selvää avustajan opastuksella tukirahojen kriteereistä kuin suomalainen mökin mummo

Onhan noissa muusikoissakin ollut juoppoja. Sitten ovat tulleet uskoon ja liittyneet helluntaiseurakuntaan. Hoilanneet siioninvirsiä aikansa ja kaupanneet sitä musiikkia, kunnes ovat tulleet järkiinsä ja taas ryypänneet kuten ennenkin.

Iranilaisessa öljynjalostamossa on tapahtunut räjähdys presidentti Mahmud Ahmadinejadin vierailun yhteydessä.

Seppälän mukaan tavallisen ihmisen hemoglobiini ei nouse kahdensadan tietämiin juuri mitenkään muuten kuin epoa käyttämällä.

Syyttäjä vaati Telanteelle sakkorangaistusta työsyrjinnästä.

DNA-todisteet kytkevät toisiinsa kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n entisen johtajan Dominique Strauss-Kahnin ja siivoojan, joka syyttää häntä raiskauksen yrityksestä