...viinaksia käytetä. Ovat hyi.

Turkan Tapsan luona käytiin ja kutsuttiin se perheineen Helsinkiin. Oli mukava nähdä ja Tapsa sanoi että näytät virkeämmältä ja paremmalta kuin viimeksi. Silloin kun nähtiin Turkkien pihassa. Oli varmasti ihan oikeassa.

No Tapsa sanoi myös että tuo viinejä sitten kun tulee Helsinkiin. Ja sitten tulee käymään yks Leinosen Jukka joka tuo myös viinejä. Mutta ei me muuten.

Tule sinäkin käymään niin saat mustikkamehua. Juomme itsekin silloin vain mehua.

Täällä on koleahkoa ja pilvistä, niinkuin varmaan sielläkin. Ylihuomenna tulee taas lämmintä ja rusketan itseäni selkäpuolelta. Etupuoli onkin jo ruskea.

Ja täällä jumalattoman selän takana toimii kännykkä huonosti. Pätkii.

Saan torstaina Helsingissä Botox-piikit jalkoihin ja se on taas yhtä helvettiä. Auttavat jalkojen jäykkyyteen pari kuukautta.Sitten palaamme Jäppilään ja sieltä menemme Punkaharjulle hotellilomailemaan.

Sen jälkeen sitten siis Helsinkiin ja Tapsaa ja Jukkaa odottamaan.

Joka päivä tulee masennus, joko aamu- tai iltapäivällä. Nyt kun sen tiedän, niin tiedän että se menee ohitse ja sitä seuraavaa aamu- tai iltapäivää seuraa valoisa ilta- tai aamupäivä.

Tänään käytiin ostamassa minulle vaatteita ja muikkuja kalakukkoa varten. Sellainen tai sellaisia tehdään huomenna. Ja kohta taas saunaan!