...tilanne tuo Ruotsille häviäminen. En itsekään ko. ottelua nähnyt mutta vilkaisin maalikimarakoosteen. Jumalisten, suomalaiset sohriivat kaikki tilanteet (vaikken jalkapallosta sen kummemmin ymmärräkään).

Mutta soattana, ei ruohtalaisille soa hävitä noin tökerösti! Pitää olla enemmän vastusta, pitää vastustaa, vastustaa enemmän! Suommipoika on ruotsalaisten edessä ikäänkuin ottavana osapuolena. Vaikka toisaalta, pärjäsiväthän nuo ihan hyvin jääkiekossa.

Pelit ne on pelejä vain. Vähän niinkuin Speden spelit, huonoja ovat. Katselin itseäni kylppärin peilistä ja ajattelin että onpa tuo vanha. Ingvar S. Melin löydettiin kuolleena eduskuntatalon työhuoneesta. Outo juttu. Ensteks otaksuin että itsemurha.

Mjaa. Mitä väliä tuolla on. Minä vain kuntoutan, kuntoutan itseäni ja tulen koko ajan paremmaksi. Oikein könsipojuksi. Hyi, en saa sanoa noin. Ja shamppanja on taas hyvää. Kolme tuntia kuntosalilla. Siellä tuli hiki.

Elämä on outoa, kummallista ja kuperaa niinkuin kirjoitin Linkovuoren Ristolle jokin aika sitten naamakirjassa. Unohda sinäkin estosi ja liity takaisin feispuukkiin. Sitä kautta olen saanut järjestetettyä kolmet (3!) tapaamiset vanhempien yli viisikymppisten arkkitehtikavereiden kanssa. Kivaa oli, tosi kivaa.