...kuoli. Itsemurhahan se oli selvästi.Tai sitten vain liikaa viinaa kerralla. Eli ehkä molemmat. Surullinen tapaus. Lahjakas kuin mikä ja sotkeutui ensin hormoneihin ja sitten hormonikohun jälkeen viinaan. Osoittaa heikkoutta. Kirjoitti testamentin Suomen kansalle. Mikähän ylijumala luuli olevansa. Voi voi. Surullista. Olis ollut sen EPO:n jälkeen hiljaa vain niin koko EPO olisi unohdettu ja olisi muistettu vain se loistava ura sitä ennen.

Taas on aurinkoista. Tänään rusketan selkäpuolen ja sitten käymme Helsingissä katsomassa postit.

Mutta ne hormoonit ja muut. Miksi pitää sotkea tuollainen kemia urheiluun? Menee maku koko ns. "huippu-urheiluun" kun se on tuommoista liuosten säätöä vain. Ja Myllyläkin teki sentään pirusti töitä, juoksi suolla ja treenasi helvetista. Yhden pillerin takia pilasi oman ja Suomen maineen. Olikohan se tyhmä?

Nuorena miehenä kun saa liikaa ja tulee koko kansakunnan sankariksi ja sieltä sitten putoaa alimpaan paskaläjään niin onhan se, perkele, karua. Olis vain odottanut että EPO:t unohdetaan ja muistetaan vain ne menneet teot. Niinhän siinä aina käy. Nyt muistetaan kolme Myllylää: hiihtäjäsankari, EPO-Myllylä ja viina-Myllylä. Ja edelleenkin kirkkaimpana mielessä on se hiihtäjäsankari. Surullinen tapaus, ei voi muuta sanoa.