Hupsista... meinas vallan unohtua... mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan:

Ensimmäinen luukku:

 Toinen luukku:

Kolmas luukku:

Neljäs luukku

 

Hienoja kuvia! En itse pysty tuollaiseen kun on tuo oikean puolen TÄYDELLINEN näkökenttäpuutos ja muuta paskaa. Mutta kyllä minä vielä.... ja äiti kuoli eli ei ole oikein fiilistä piirusteluun juuri nyt...

 

Osanottoni. Elät murheen täyttämiä aikoja. Nämä karnevalismia tms joutavanpäiväistä henkivät joulupilapiirrokseni varmasti loukkaavat sinua. Pahoitteluni. Siirrän "joulukalenterini" johonkin toiseen blogiin. Jatketaan vaikka siitä edellisen entryn "oudompi itsellinen sisäkierre"-teemasta... vakavasti. Hihnastopuolella yritin avausta vakavaotteiseen talouspoliittiseen analyysiin, mutta ei sekään taida nyt olla oikein... Se viimeisin postaus sinne, "kello löi ja löi ja löi...(viisi)" on rienaava & räävitön. Älä katso sitä!

 

aa.

 

Enhän minä toki loukkaantunut piirroksistasi tai kirjoituksistasi! Äiti teki hidasta, pitkää ja tuskallista kuolemaa kuukausia ja makasi viimeiset päivät liikkumattomana, silmät kiinni ja tikuksi laihtuneena eikä mikään osa liikkunut. Käsivarret olivat mustat, posket lommolla ja suusta kuului vain vaimeaa hengitystä.

Lääkärit ehdottivat vielä tehoelvytystä mutta kielsimme sen. Eihän 88-vuotiasta nääntynyttä naista sellaiseen laitehelvettiin kannata laittaa. Viimeiset päivät hän ei saanut ravintoa koska ruoansulatuskanava ei ottanut vastaan mitään. Kuolema oli siis helpotus ja on uskomantonta että hän jaksoi elää noin pitkään. Olemme äidille erittäin kiitollisia ja onneksi sanoimme monta kertää viime vuosina miten paljon häntä rakastamme. Tahdomme muistaa ja muistamme äidin sellaisena kun hän oli, aina iloisena, aina laulavana ja aina touhukkaana naisena.

Nyt vain nämä hautajaiset tulevat juuri jouluviikolle eli tässä on järjesteltävää. Mutta Kari on onneksi luvannut hoitaa asiat.

Joten jatketaan vain reipasta ja iloista kirjoittelua ja piirtämistä! Ja kyllä minä vielä soitan sitä kitaraakin taas... huomasin kun kokeilin soittamista että eihän minulla ole lainkaan voimia sormissa! Ja sormien koordinaatio on hukassa. Mutta kyllä minä vielä - kun on koko loppuelämä aikaa...

 

jj.

 

siispä jatketaan joulukalenteria - tässäkin. Olen jo laittanut pariin muuhunkin blogiin tän "kierrätyskynttilän":


viitonen:

 itsenäisyyspäivä (lunta tulvillaan!):

 seitsemäs luukku, harmaammin: