sitä on Suomessa viime päivinä piisannut. On satanut vettä ja tennispallon kokoisia rakeita, ollut kuumaa, pilvetöntä ja helteistä ja myrskynnyt kuin Tali-Ihantalan linjalla.

Mitä tämä kaikki merkitsee? Sitä että tulloo a.) sota tai b.) rauha. Tai jotain niiden väliltä.

Suomella on nyt sitten uusi hallitus,tämä Katais-Urpilaisen akseli. Olis kyllä ollut metkaa nähdä Veltto, Alatalo ja Kike Elomaa ministereinä. Mitenkähän Käteiselle käy? On vähän kokematon ja äkkiväärä luonne.

Saunassa oli hyvät löylyt. Hakkasin ja ruoskin itseäni tuoreella koivukimpulla pitkään. Kasvoista irtosi suuria likaliepereitä. Olin sen jälkeen puhdistettu ja olo oli auvoinen.

En jaksa enää seurata Libyan tilannetta. Gaddaffi on jo alakynnessä ja uhkailee Länsi-Eurooppaa kostoiskuilla. Heh, ja mitenkähän se sen tekee? Joidenkin pienten terroristisolujen avulla varmaan. Mitään matkalaukkupommia eivät saa aikaan, eikä sekään toimi, se kun on made in Libya.

Täällä oli eilen tosi lämmin. Poltin olkapäät ja etumuksen. Hiotti. Tänään onkin sitten ollut viileämpää. Tuuloob. Ulkona pörisee ruohonleikkuri, muuten on hiljaista.

Ruoasta on kyse ja se vaikuttaa vähän oudolta. Onko siellä joku hiiri? Jos siellä on jokin hiiri niin se on sitten siellä. Vaikka en minä voi sitä sinulle antaa. Oo nyt siinä eläkä kaivele mun naamaa.

Kesä on, kaikkinensa. Koiralla heiniä suussa. Ikkunasta näkyy metsää pellon takana. Jostain tuli mieleen melko pieni, vieterivetoinen punainen roottori, joka on etualalla siinä Eetu Iston tuntemattomaksi jääneessä, toiseksi viimeisessä maalauksessa, joka varastettin yhden kerran.